Placeholder image

Medewerkers

Bij PROOLeiden werken bijna 540 mensen. Voor al deze betrokken medewerkers hanteert PROOLeiden een aantal gezamenlijke regelingen, onder andere op het gebied van woon-werkverkeer, verzekeringen en kinderopvang.†

Ook voor potentiŽle, toekomstige medewerkers biedt deze website veel interessante informatie, zoals vacatures, informatie over personeelsvoorzieningen en links naar sites van relevante organisaties.

Onderwijsdag
PROOLeiden heeft veel aandacht voor de medewerkers. Zo organiseren we tweejaarlijks een studiedag voor alle medewerkers: de Onderwijsdag, een initiatief waar we trots op zijn! Naast informeren over ontwikkelingen binnen het onderwijs en binnen de eigen organisatie is informele ontmoeting met elkaar een belangrijk doel van de Onderwijsdag.

Woensdag 25 oktober 2017 wordt de Onderwijsdag PROOLeiden weer gehouden, gecombineerd met het LOF. 's Morgens de Onderwijsdag waar het vooral gaat om inspireren, ontmoeten en verbinden van de PROO-collega's onder elkaar. Het thema is 'Ongekend Talent'. Aansluitend 's middags naar het LOF, de 'jaarlijkse lofzang op het Leidse onderwijs', georganiseerd voor en door de Leidse onderwijsinstellingen, waarbij SCOL en JES Rijnland het voortouw in de organisatie hebben. Het thema van deze middag is 'Volg het pad van de leerling'.
Voor meer informatie over de Onderwijsdag klikt u hier.

Voor een impressie van de Onderwijsdag 2015:
- de presentatie van Toekomstpsycholoog Tom Kniesmeijer;
- een†film, waarin de kernwaarden uit het strategisch beleid gevisualiseerd worden en
- de foto's van de onderwijsdag vindt u hier.