Placeholder image

Onze scholen

PROOLeiden heeft zestien scholen verspreid over de stad Leiden, waarvan één school in Leiderdorp: veertien reguliere basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs.
Elke school heeft zijn eigen identiteit en manier van lesgeven. De ene school heeft ‘sport’ hoog in het vaandel staan, de andere school heeft een internationale klas, weer een andere school heeft een Nova-afdeling voor hoogbegaafde kinderen. Ook bieden we een school met Jenaplan- en een school met Montessori-onderwijs.

Op deze pagina vindt u een locatiekaart met een overzicht van deze vijftien scholen. In het scroll down menu kunt u een school aanklikken. De locatie van deze school verschijnt dan op het kaartje. Klikt u op de groene stip, dan volgen de adresgegevens en doorlink naar de website van de school.

De Houtmarktschool is met ingang van het schooljaar 2016/2017 opgeheven. De meeste leerlingen en medewerkers van JRK De Houtmarkt zijn overgegaan naar SBO De Vlieger en PI De Brug, scholen voor speciaal (basis)onderwijs.