Placeholder image

15 mei Open Dag basisscholen De Ley en Leimundo

15 mei 2019
In januari heeft wethouder Dirkse het nieuwe schoolgebouw aan het Kiljanpad/Hoflaan officieel geopend. Woensdag 15 mei is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het nieuwste schoolgebouw van Leiden, dat plek biedt aan twee basisscholen: protestants-christelijke basisschool De Ley en openbare basisschool Leimundo. Twee goede, heel verschillende scholen onder één dak. Beide scholen zijn woensdag 15 mei van 16.00 - 19.00 uur geopend voor iedereen in de wijk.
Een basisschool in de buurt heeft veel voordelen. Voor ouders is het praktisch en voor de kinderen is het leuk om met kinderen uit de buurt op school te zitten. Het moderne gebouw biedt veel ruimte, heeft een groot schoolplein en een prachtige frisse eigen gymzaal. Daarnaast is peuterspeelzaal de Leistroom ook in het gebouw gevestigd.
Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met beide scholen en de peuterspeelzaal. Er is ook een aantal onderwijspartners, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin Leiden Zuid (JGT) aanwezig om meer informatie over hun activiteiten te geven.