Placeholder image

Organisatie

Bij PROOLeiden-Leiderdorp werken circa 530 mensen. Voor al deze betrokken medewerkers hanteren we een aantal gezamenlijke regelingen, onder andere op het gebied van woon-werkverkeer, verzekeringen en kinderopvang. 

Ook voor potentiėle, toekomstige medewerkers biedt deze website veel interessante informatie, zoals vacatures, informatie over personeelsvoorzieningen en links naar sites van relevante organisaties.

Onderwijsdag
PROOLeiden-Leiderdorp heeft veel aandacht voor de medewerkers. Zo organiseren we tweejaarlijks een studiedag voor alle medewerkers: de Onderwijsdag, een initiatief waar we trots op zijn! Naast informeren over ontwikkelingen binnen het onderwijs en binnen de eigen organisatie is informele ontmoeting een belangrijk doel van de Onderwijsdag.

PROO Academie
PROOLeiden-Leiderdorp heeft een eigen academie: de PROO Academie. Met de PROO Academie als platform geven we vorm aan onze lerende organisatie. We leren met én van elkaar. Veel activiteiten van de PROO Academie worden dan ook door onze eigen medewerkers verzorgd. De PROO Academie biedt ruimte om te ontmoeten, te leren, te inspireren, te discussiėren, nieuwe inzichten op te doen, expertise te delen en te professionaliseren!

PROOLeiden-Leiderdorp registraties
KvK Leiden: 27362850
RSIN: 821632565