Placeholder image

OBS Anne Frank is op zoek naar een Leerkracht voor Nova 3 (groep7/8)

OBS Anne Frank is op zoek naar een

Leerkracht voor Nova 3 (groep7/8)
2 dagen per week (0,425 fte)

Wie zoeken wij:
een leerkracht met HBO/academisch werk- en denkniveau die:
 • een coachende rol als leerkracht kan aannemen
 • affiniteit heeft met (hoog)begaafde kinderen
 • 'out of the box', pro-actief en stimulerend handelt en kinderen de ruimte biedt om tot keuzes en zelfstandigheid te komen
 • creatief is in het ontwikkelen van lesinhoud voor hoogbegaafde leerlingen
 • het liefst bekend is met de 7 gewoonten van Stephen Covey
 • enthousiast, gemotiveerd en communicatief vaardig is
 • bereid is tot scholing en verdieping
 • beschikt over relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor
Wie zijn wij:
De Nova-groepen op de Anne Frank school verzorgen fulltime hoogbegaafden onderwijs. We hebben drie Nova-groepen op een school met nog acht andere groepen. Nova 1 (3/4) , Nova 2 (5/6) en Nova 3 (7/8). In een Nova-klas zitten ongeveer 20 HB leerlingen. Deze leerlingen krijgen het reguliere onderwijsaanbod in compacte vorm en top-down aangeboden. Een groot deel van de lestijd wordt besteed aan thematisch onderwijs. Elk thema is vakoverstijgend en bevat relevante ideeŽn en input vanuit de natuurwetenschappen, wereldoriŽntatie, kunst en cultuur. Extra vakken die worden aangeboden zijn: Chinees, schaken, filosofie, muziek, techniek & science. Voor muziek, schaken, gym en Chinees worden vakleerkrachten ingezet.


Wij bieden:
een uitdagende werkomgeving! Bij Nova krijg je de ruimte om onderwijs te ontwikkelen, het curriculum verder vorm te geven en is er alle ruimte om kennis en ervaring op te doen op het gebied van hoogbegaafdheid. Scholing bij† Novilo is een vast gegeven voor Nova leerkrachten. Bij ons werken zowel vrouwen en mannen, in verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden en ervaringen. Ons team kenmerkt zich door behulpzaamheid en vrolijkheid. Wij hebben in onze missie gemeen dat kinderen op de Anne Frank school samen leren om zichzelf te zijn onder het motto van Pippi Langkous: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

Heb jij:
 • altijd al oog gehad voor die leerling die net iets meer uitdaging nodig heeft?
 • interesse in een coachende rol als leerkracht?
 • feeling met het zelf vormgeven van lessen die aansluiten bij de leerstrategieŽn van hoogbegaafde leerlingen?
Zie jij HB onderwijs als een kans? Dan zoeken wij jou!

Solliciteren:
Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je CV met motivatie, waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn naar directie@annefrankleiden.nl .
Wil je eerst nog meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met onze Nova†coŲrdinator Gerritje Snip-den Besten (gerritje@annefrankleiden.nl).† www.annefrankleiden.nl