Content image

Leerkracht Atelier 'De Wereld' SBO De Vlieger - 0,4 wtf

SBO de Vlieger in Leiden zoekt per 01-08-2018

een enthousiaste, bekwame, betrokken leerkracht

voor het atelier de wereld (wtf 0,4)

Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof en duurt tot medio mei 2018.
De aanstelling geschiedt in tijdelijk dienstverband en bij goed functioneren is de mogelijkheid tot verlenging in een andere aanstelling.

Binnen dit atelier verzorg je een thematisch aanbod rondom de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, gezond gedrag voor onze leerlingen. Als leerkracht van “De Wereld” zorg je voor een rijke leeromgeving en het atelier biedt voor alle leeftijdsgroepen uitdagende en uitnodigende activiteiten.

De slogan van onze school is: “groeien in kracht”. Hieraan zijn onze kernwaarden gekoppeld.
Onze kernwaarden zijn:
  • verbinding
  • uitdaging
  • ontwikkeling
  • ondernemend

Op onze onderwijsplek willen we de kinderen een uitdagende leeromgeving bieden, waarin hun ontwikkeling centraal staat. We stellen het kind centraal, daarbij gaan we uit van de mogelijkheden, de kansen en de talenten van ieder kind. Ieder kind heeft een eigen pedagogische en didactische onderwijsbehoefte en we sluiten ons onderwijsaanbod daarbij aan.

De verschillen tussen de kinderen die ons onderwijs volgen zijn groot en de school wil voldoen aan de onderwijsbehoeftes van de kinderen.
Het aanbod wordt afgestemd op de ontwikkelingsbehoefte en de mogelijkheden van de leerling. Deze worden gekoppeld aan het ontwikkelperspectief en de kerndoelen van het basisonderwijs. Per kind wordt gestreefd naar het bereiken van zo hoog mogelijke doelen.

Voor nadere informatie kun je onze website bezoeken (www.sbodevlieger.nl). Daar vind je ook de competenties  voor onze bekwame leerkracht.

Ben je geďnteresseerd, dan kun je je reactie (voorzien van CV en een korte motivatie) mailen naar MT@sbodevlieger.nl  Dit kun je doen tot en met 26 juni aanstaande.

De volledige vacaturetekst vindt u hier.